Φυτώρια Καζάκου

Τρόποι Πληρωμής

 

Όροι και τρόποι πληρωμής

Α. Η σύμβαση μας

Όταν μας αποστείλετε μια παραγγελία αγοράς προϊόντων από τον ιστότοπο μας θα σας αποστείλουμε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας το οποίο και θα εμπεριέχει λεπτομέρειες γι’ αυτή. Η παραγγελία σας αποτελεί μία ζήτηση αγοράς προϊόντος σε εμάς την οποία και αποδεχόμαστε με το ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ που σας αποστέλλουμε, οποιαδήποτε συμπληρωματικά προϊόντα στην ίδια παραγγελία δεν έχουν αποσταλεί δεν αποτελούν μέρος της δέσμευσης που έχουμε αναλάβει.

Β. Τιμές και διαθεσιμότητα

1. Αναφέρουμε τιμές και διαθεσιμότητα στον ιστότοπο μας για τα προϊόντα τα οποία εμπορευόμαστε, η διαθεσιμότητα είναι καθαρά ενδεικτική και όχι δεσμευτική. Ο χρόνος αποστολής είναι επίσης ενδεικτικός και όχι δεσμευτικός. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε με ηλεκτρονικό μήνυμα αν οι χρόνοι ή η διαθεσιμότητα προϊόντων, είναι διαφορετικοί για την περίπτωση σας. Παρά τις συνεχείς προσπάθειές μας ενδέχεται κάποια αντικείμενα να έχουν λανθασμένη τιμή, σας διαβεβαιώνουμε ότι κατά την διαδικασία αποστολής μας οι τιμές επιβεβαιώνονται αν η σωστή τιμή είναι χαμηλότερη από την αναγραφόμενη θα σας μειώσουμε την τιμή αυτόματα σε κάθε άλλη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

2. Όλες οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν φόρους υπέρ Δημοσίου για συναλλαγές με σχετικούς οργανισμούς, έξοδα αποστολής και συσκευασίας.

3. Όλες οι τιμές είναι για παραλαβή από το κατάστημα και επιβαρύνονται με επιπλέον μεταφορικά και έξοδα συσκευασίας. Τα έξοδα μεταφοράς με courier ή με μεταφορική εταιρία αναφέρονται. Τα πραγματικά έξοδα μεταφοράς ενδέχεται να διαφέρουν. Η μεταφορά γίνεται με χρέωση απ’ ευθείας σε σας ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε. Εάν χρειάζεστε μια έγκυρη προσφορά εμπορευμάτων παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

4. Οι παραγγελίες δεν είναι δεσμευτικές για την εταιρεία.

5. Δεν είναι δυνατή η υπαναχώρηση από τον πελάτη παραγγελίας προϊόντων που δεν είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας προϊόντων θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τον χρόνο αποστολής της παραγγελίας σας.

 

6. Όλα τα εμπορεύματα, εκτός αν ζητηθεί, δεν είναι ασφαλισμένα.

7. Οι τιμές ισχύουν για ολοκληρωμένες πωλήσεις από το διαδίκτυο μόνο. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

8. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και ίσως διαφέρουν από το τελικό προϊόν. Μάρκες και γνήσιοι κωδικοί χρησιμοποιούνται μόνο για αναφορά. Στην ιστοσελίδα μπορεί να εμφανίζονται προϊόντα τα οποία δεν είναι πια διαθέσιμα από τον κατασκευαστή. Στα προϊόντα που δεν αναγράφουν τιμή επικοινωνήστε μαζί μας.

9. Η πληρωμή πρέπει να είναι σε EURO.

10. Τα εμπορεύματα δεν αποστέλλονται μέχρις ότου καταβληθεί το συνολικό ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης.

Γ. Πληρωμές :

Κατάθεση στη τράπεζα

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες διαδικτυακά ή μέσω εμβάσματος σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας :

ΚΑΖΑΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ : GR81 0172 2450 0052 4507 1135 552

EUROΒΑΝΚ : GR81 0260 1290 0006 4020 0703 966

Για καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μετά την κατάθεση ενημερώστε μας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Tel: +30 2510 316024

email: info@kazakou.gr

4.Πληρωμή τοις μετρητοίς

Η πληρωμή γίνεται μετρητοίς επιτόπου κατά τη στιγμή της παραλαβής από την επιχείρησή μας.