Φυτώρια Καζάκου

Η εταιρία μας

Φυτώρια Καζάκου

Τα Φυτώρια Καζάκου είναι μία επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία καλλωπιστικών και λαχανοκομικών φυτών από το 1988, αλλά και στην εμπορία γεωργικών εφοδίων και ειδών κήπου, για επαγγελματική και ερασιτεχνική χρήση, από το 2002.

 

 

Η ίδρυση

Το φυτώριο δημιουργήθηκε στις αρχές τις δεκαετίας του 1970,      όταν ο Στέργιος και η Δάφνη Καζάκου ξεκίνησαν μία από τις πρώτες, πρότυπες θερμοκηπιακές μονάδες της περιοχής, για την παραγωγή λαχανοκομικών φυτών αλλά και καρπών οπωροκηπευτικών.

Η εξέλιξη

Από το 1988 και μετά, οι δραστηριότητες της επιχείρησης αυξήθηκαν, με την παραγωγή και εμπορία καλλωπιστικών φυτών, εποχιακών και πολυετών δέντρων και θάμνων. Από το 2002, η επιχείρηση συνεχίζει και επεκτείνεται με τη δεύτερη γενιά, με υπεύθυνη της επιχείρησης τη Δήμητρα Καζάκου, Τεχνολόγο Γεωπόνο απόφοιτο του Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου, στο τμήμα Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας. Πλέον η δραστηριότητα της επιχείρησης περιλαμβάνει γεωργικά εφόδια, είδη κήπου και το φυτώριο λαχανικών και καλλωπιστικών φυτών.

Το όραμα

Στόχος μας είναι η συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τομέα μας, η βελτίωσή μας, καθώς και η αναβάθμιση των υπηρεσιών και της ποιότητας των προϊόντων που προσφέρουμε. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για νέα προϊόντα και εμπλουτίζουμε τα είδη του καταστήματος μας. 

Σκοπός μας είναι να εμπνεύσουμε τον καθένα που θέλει να ασχοληθεί με τη φύση, επαγγελματία ή ερασιτέχνη, ώστε να δημιουργήσει αυτό που τον ευχαριστεί και να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του, εφοδιάζοντας τον με τα κατάλληλα μέσα και συμβουλές.