Φυτώρια Καζάκου

Η εταιρία μας

Η επιχείρηση Καζάκου φυτώρια είναι μία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην εμπορία :

γεωργικών εφοδίων
φυτοφαρμάκων (βιολογικών και συμβατικών)
λιπασμάτων (βιολογικών, οργανοχημικών και χημικών)
σπόρων
εξαρτημάτων άρδευσης
ειδών κήπου
φυτών λαχανικών
καλλωπιστικών φυτών
ειδών ένδυσης και υπόδησης εργασίας
ειδών προστασίας εργαζομένων

Η ίδρυση

Το φυτώριο δημιουργήθηκε στις αρχές τις δεκαετίας του 1970,      όταν ο Στέργιος και η Δάφνη Καζάκου ξεκίνησαν μία από τις πρώτες, πρότυπες θερμοκηπιακές μονάδες της περιοχής, για την παραγωγή λαχανοκομικών φυτών αλλά και καρπών οπωροκηπευτικών.

Η εξέλιξη

Από το 1988 και μετά, οι δραστηριότητες της επιχείρησης αυξήθηκαν, με την παραγωγή και εμπορία καλλωπιστικών φυτών, εποχιακών και πολυετών δέντρων και θάμνων. Από το 2002, η επιχείρηση συνεχίζει και επεκτείνεται με τη δεύτερη γενιά, με υπεύθυνη της επιχείρησης τη Δήμητρα Καζάκου, Τεχνολόγο Γεωπόνο απόφοιτο του Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου, στο τμήμα Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας. Πλέον η δραστηριότητα της επιχείρησης περιλαμβάνει γεωργικά εφόδια, είδη κήπου και το φυτώριο λαχανικών και καλλωπιστικών φυτών.

Το όραμα

Στόχος μας όλα τα χρόνια να είμαστε δίπλα στον επαγγελματία και ερασιτέχνη αγρότη κάθε στιγμή, από το ξεκίνημα ως το τέλος της καλλιέργειας, με γνώση, υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Γι’ αυτό και φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο, και να εμπλουτίζουμε τα είδη του καταστήματος μας ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένη η εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

Σκοπός μας είναι να εμπνεύσουμε τον καθένα που θέλει να ασχοληθεί με τη φύση, επαγγελματία ή ερασιτέχνη, ώστε να δημιουργήσει αυτό που τον ευχαριστεί και να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του, εφοδιάζοντας τον με τα κατάλληλα μέσα και συμβουλές.